Hier kan de header USP komen te staan, te vullen bij opties, aanbieding.

Home Scheidingsteken tussen kruimels Klantenservice Scheidingsteken tussen kruimels Onderhoudsproducten

Onderhoud

De zitmeubelen bij Seats and Sofas zijn met alle zorg ontworpen en vervaardigd om u jarenlang zitplezier te waarborgen. De levensduur van uw bankstel wordt echter direct beïnvloed door de combinatie van het type bekleding, de intensiteit van het gebruik en het onderhoud van uw bank.

Om ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw zitmeubel, geven wij u graag tips en aanwijzingen over het gebruik en onderhoud.

Elke type bekleding heeft zijn eigen eigenschappen, duurzaamheid en onderhoudseisen. Kies voor het onderhoud van uw zitmeubel één van de bekledingssoorten:

Do’s en Don’ts

  • Vermijd scherpe voorwerpen die kunnen krassen en scheuren kunnen veroorzaken, denk hierbij aan pennen, naalden, honden- en kattenpoten.
  • Voorkom drukwerk als tijdschriften en kranten op uw bank of leren meubel, deze kunnen inkt afgeven en slecht of niet te reinigen vlekken achterlaten op uw leren meubels! Pas ook op met Jeanskleding. Zeker bij nieuwe jeanskleding is er een groot risico op vlekvorming (waas) op uw zitmeubel. Met name op lichtgekleurde bekledingssoorten is dit een risico.
  • Voorkom plaatsing van uw bankstel (ongeacht de bekledingssoort) in direct zonlicht door gebruikmaking van gordijnen en/of zonnewering. Door direct zonlicht kan eerder verkleuring optreden en leren bekleding sneller uitdrogen.
  • Plaats leren meubels niet te dicht bij hittebronnen. Door leren meubels te dicht bij hittebronnen te plaatsten zal het leer sneller uitdrogen en kunnen er barsten en verkleuringen optreden.
  • Gebruik de armleuningen van uw bank niet als zitplaats en ga niet staan in uw bank.

Onderhoudsproducten

Naast het dagelijkse/wekelijkse onderhoud is regelmatig intensief onderhoud noodzakelijk. Seats and Sofas biedt diverse onderhoudsprogramma’s en -producten aan via de Webshop om zo lang – en optimaal mogelijk te genieten van uw zitmeubel.

This site is registered on wpml.org as a development site.